Nygräddat



Att börja dagen med att baka bröd är avkopplande och en hög mysfaktor i hemmet!
Bak-glädjen har fått ny energi, tack vare nära och kära vänner ;-)

Glutenfritt bak, att ge bort till en vän, är ömsesidig glädje. Snart stundar Eko-frukost på Sunnanäng.

Kommentarer
Postat av: En lugn person

Dags för nytt bröd här i stan också. Givetvist måste det bli svåra/jobbiga recept: fördeg jäsning 2 h, mer mjöl, etc, handknåda 30 min (vill ha en maskin), tryck ut gas, jäs 30 min, tryck ur gas, jäs 30 min, tryck ur gas, forma bröd och jäs 60 min, in i ugnen...sen är det bäst att det är gottigt.

2010-10-24 @ 15:23:10
Postat av: Anonym

Låter intressant! Vad är det för bröd? Du kan låna min maskin, jag knådar gärna för hand :-)

2010-10-24 @ 21:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0